Elk jaar in het voorjaar gaat onze dierenarts MARKdierenarts met zijn team naar het Portugese asiel om honden en katten te steriliseren/castreren. Daarnaast hebben we samen met deze dierenarts ook compleet ziektepreventieproject opgezet voor het asiel. Dat wil zeggen: alle honden vaccineren, ontwormen en beschermen tegen teken, muggen en andere ziekteoverbrengers.  Het verbetert het dierenwelzijn, bespaart uiteindelijk medische kosten en vergroot de kansen op adoptie. De dierenarts heeft enorme kortingen kunnen krijgen bij de leveranciers, maar voor de hele shelter kost het desondanks alsnog veel geld. Als we voor elke hond een sponsor vinden, kunnen we de rekeningen betalen.

Via deze link kun je naar het album op facebook met foto’s van alle honden. In de tekst bij de foto is te zien of de hond nog een sponsor nodig heeft.

Wil je een hond sponsoren? Reageer dan via facebook of stuur even een mailtje naar info@perroenco.nl. Het is ook mogelijk aan het preventieproject te doneren, zonder een hond te kiezen. Het geld zal dan besteed worden aan de honden die uiteindelijk geen sponsor hebben. Donaties kunnen overgemaakt worden naar Stichting Perro & Co NL27RBRB0706324641, BIC RBRBNL21

Voor het jaaroverzicht van het preventieproject 2018/2019 zie deze link.

Als ‘jouw’ hond het asiel verlaat of komt te overlijden (helaas gebeurt dat soms ook), sturen we je hierover een berichtje. Als je wil kun je dan een andere hond uitzoeken voor wie je de rest van dat sponsorjaar de sponsor bent. Je hebt immers voor een heel jaar betaald.

Het sponsorjaar loopt van mei tot mei. Dat komt doordat dit de maand is waarin onze dierenarts meestal naar het asiel gaat. Begin je op een later moment in het jaar je sponsorschap? Dan betaal je in feite ook met terugwerkende kracht voor de maanden ervoor. Op deze manier hebben we er al vanaf mei 2018 voor kunnen zorgen dat alle honden in het asiel beschermd zijn.