VACATURES

Account manager sponsoren

Gezocht: iemand die de communicatie wil doen voor Project Senior. 

Wat je doet: de sponsoren minimaal maandelijks op de hoogte houden van het wel en wee van de oude hondjes binnen het project. Op dit moment gaat het om drie honden. 

Hoe: via het door de sponsor gewenste kanaal: mail, what’s app, Facebook, etc. Doormiddel van het doorsturen van (al dan niet door jou bewerkte) foto’s en filmpjes met een korte update in tekst. 

Wat je meebrengt: goede communicatievaardigheden in schrift en beeld. Het is belangrijk dat je je kunt verplaatsen in de ontvanger en ziet hoe iets overkomt. 

Social media

Om potentiële adoptanten en donateurs te bereiken zijn facebook en instagram onmisbaar. Maar daar gaat veel tijd in zitten! Content kunnen we aanleveren, maar we zouden heel graag wat hulp krijgen bij de administratieve kant hiervan. Een paar minuten per dag zou al helpen. Het is handig als je al wel de weg weet op facebook en instagram, maar specialistische kennis is niet noodzakelijk. Vind je het leuk om te helpen content te maken? Filmpjes editten, foto’s bewerken, onderwerpen bedenken, informatieve teksten schrijven? Ook dat is meer dan welkom. 

Tijdelijke opvang

Voor het zorgvuldig herplaatsen van asielhonden is het belangrijk dat een hond eerst in een gastgezin verblijft. In deze periode kan hij een beetje tot rust komen en wennen aan het leven als huishond. Dat is vaak een flinke overgang na soms wel jaren in de shelter te hebben gezeten. Een gastgezin is voor de hond de belangrijkste schakel naar een beter leven. Gastgezinnen die honden uit het Portugese asiel opvangen, kunnen altijd rekenen op onze hulp. Neem gerust vrijblijvend contact op als je hier meer informatie over wil.

Website

We zouden graag iemand leren kennen die ons af en toe uit de brand kan helpen met kleine website vragen, een thema aanpassen of een knop installeren, dat soort werk.

Tuigen naaien

Elke hond die via ons geplaatst wordt, krijgt een veiligheidstuig mee. Dat is een tuig waaruit honden niet kunnen ontsnappen, doordat het drie banden heeft in plaats van twee. We hebben de materialen om zelf deze tuigen te maken, maar hebben nog iemand nodig die handig is met de naaimachine en dit voor ons wil doen. Uiteraard krijg je een voorbeeld en een duidelijke beschrijving.

Help inzamelen

Kun je ons helpen met geld inzamelen? Weet je bijvoorbeeld een plek waar we een collectebus mogen neerzetten? Kun je iets maken of organiseren waar we geld mee kunnen verdienen? Heb je tijd om tweedehands spullen op marktplaats te verkopen? Alle ideeën zijn welkom! Ook is er altijd behoefte aan dekens, hondenmanden, speelgoed, voer, etc. en aan vervoer om dit bij de gastgezinnen te krijgen.