Kiki heeft hulp nodig. 

14-jarige Kiki werd bij het Portugese asiel ingeleverd, omdat haar eigenaar opgenomen moest worden in een verzorgingshuis. Kennelijk was hij al langere tijd niet in staat om goed voor haar te zorgen, want Kiki is er slecht aan toe. 

Ze heeft een gat in haar wang waar pus uit loopt, heeft veel moeite met eten en de stank van rotting is bijna niet te verdragen. Daardoor is ze natuurlijk ook vermagerd en verzwakt geraakt. 

Kiki is nu in een Project Senior gastgezin van in Nederland. Ze mag even bijkomen van de reis en met een cocktail van zware pijnstillers aansterken. Daarna gaat MARKdierenarts haar gebit en kaak goed onder handen nemen.

Daar hebben we geld voor nodig. Help je ook een beetje mee? Samen kunnen we Kiki helpen aan een fijne oude dag zonder pijn.

Steun Kiki

Om stress voor Kiki te beperken, maken we niet eerst een aparte afspraak bij de dierenarts voor verkennend onderzoek, maar plannen we haar direct in voor operatie. Dat ze geopereerd moet worden aan haar bek is namelijk wel zeker. Natuurlijk onderzoekt de dierenarts eerst haar algehele gezondheid voordat hij haar onder narcose brengt. 

De precieze prijs weten we pas achteraf en is natuurlijk afhankelijk van wat er allemaal gedaan moest worden. Hopelijk is alleen kiezen trekken voldoende. De dierenarts rekent alleen de kostprijs van de operatie, maar dan nog zal het in de honderden euro’s lopen. 

Steun Kiki door te doneren voor Project Senior via deze link.

Over Project Senior

Project Senior helpt oude kansloze asielhonden aan een fijne oude dag in een liefdevol huis. Dat doen we door twee krachten te bundelen:

  • Gastgezinnen die een seniorhond voor altijd in huis willen nemen.
  • Donateurs die bijdragen in in de kosten.

Lees hier meer over Project Senior