Geboren (geschat): 2012

In asiel sinds: 2018

Gecastreerd: ja

Kan met honden: ja

Kan met katten: nee

Betrouwbaar met kinderen: ja (voor zover bekend)

Formaat: grote middenslag, vergelijkbaar met labrador

Bijzonderheden: kan gesponsord naar Nederland komen via Project Senior

Buster zit al zo lang in het asiel, dat hij inmiddels een senior is. Dat betekent dat zijn kansen op adoptie minimaal zijn. Toch hopen we ook voor hem een huisje te vinden waar hij zijn verleden kan vergeten. 

Waarom hij al die jaren overgeslagen is, snappen we eigenlijk niet goed. Pure pech, want aan Buster ligt het niet. Hij is super braaf en vriendelijk, maakt met geen enkele hond problemen en gaat zelfs netjes zitten om zijn tuig om te doen. 

Buster is naar dit asiel overgebracht vanuit de ‘horror-shelter’. Een vrouw met psychische problemen nam allemaal honden op in haar kennel, maar verzorgde ze niet. Die honden zijn in beslag genomen en Buster was daar een van. 

Met een wandeling doe je Buster een groot plezier. Al is hij natuurlijk op leeftijd en gaat hij misschien niet meer zo hard als vroeger, het plezier is er niet minder om. 

Ook met en knuffel of gewoon wat aandacht maak je Buster erg gelukkig. Hij is van karakter gewoon een ontzettend gezellige hond, maar al die jaren in de kennel ontzettend veel tekortgekomen. 

Heb je mogelijk interesse om Buster te adopteren of zijn gastgezin-voor-altijd te zijn? Neem vrijblijvend contact op via info@perroenco.nl