nino

Nino zit al sinds 2015 in het asiel. Hij werd er door zijn eigenaar bij het asiel achtergelaten toen hij nog maar vier jaar oud was. Zijn eigenaar ging tijdelijk in het buitenland werken en zou zijn honden daarna weer ophalen. Toen hij weer terug was beloofde hij steeds te komen, maar ze hebben hem nooit meer gezien. 

Inmiddels is Nino een senior die bijna zijn hele leven in een hok heeft moeten doorbrengen. Honden komen en honden gaan, maar Nino werd steeds overgeslagen. Hij is niet klein, niet jong, misschien vinden mensen hem er niet leuk of niet bijzonder genoeg uitzien? 

Nino verdient dit niet. We hopen dat hij bij iemand thuis zijn oude dag mag doorbrengen. Het kan toch niet zo zijn dat hij uiteindelijk eenzaam in hok aan zijn einde komt? 

Hij houdt van wandelen, is vriendelijk en sociaal.  Hij heeft in de loop der jaren zijn hok met vele honden (meestal teefjes) gedeeld en nooit problemen veroorzaakt. 

Normaal komen honden eerst in een opvanggezin in Nederland, maar gezien zijn leeftijd willen we Nino graag rechtstreeks in zijn definitieve huis plaatsen.

Als we de perfecte match voor hem vinden, zullen we een inzameling starten om hem hierheen te kunnen laten reizen. 

Nino
Nino
Nino