Leonardo-gereserveerd

Lekker knuffelen, wandelen, en op zijn tijd een slaapje doen, aan dit leven kan Leonardo makkelijk wennen 😉 In zijn tijdelijke opvang ontpopt hij zich als een enorm gezellige trouwe knuffelbeer. Leonardo is:
-aanhankelijk.
Hij is graag waar jij bent en van knuffels krijgt hij nooit genoeg. Hij komt als je roept en laat zich -waar nodig- goed bijsturen.
-zelfverzekerd.
Hij is rustig en vindt dingen niet snel spannend. Even alleen zijn vindt hij bijvoorbeeld geen probleem. Onzekere honden kunnen zich aan hem optrekken, maar honden dienen zich wel aan hem te onderwerpen, vooral grotere reuen. Als hij iets niet mag, moet je hem dat wel duidelijk zeggen, want hij is niet snel onder de indruk.
-waaks.
Bij onraad blaft hij en hij zal voor je door het vuur gaan als het nodig is. Met Leonardo aan je zijde kun je veilig over straat.
Verder
…heeft hij nog een klein beetje jachtinstinct en een paar kilootjes overgewicht. Hij is wel eens door het kattenverblijf in het asiel gelopen en dat vond hij niks bijzonders. Oh ja, nog een verzoekje van Leonardo: hij wil graag een tweezitbank in plaats van een mand. Daar mag jij dan ook op zitten 😉