Elk jaar in het voorjaar gaat onze dierenarts naar het Portugese asiel om honden en katten te steriliseren/castreren. Daarnaast hebben we samen met deze dierenarts ook compleet ziektepreventieproject opgezet voor het asiel. Dat wil zeggen: alle honden vaccineren, ontwormen en beschermen tegen teken, muggen en andere ziekteoverbrengers.  Het verbetert het dierenwelzijn, bespaart uiteindelijk medische kosten en vergroot de kansen op adoptie. De dierenarts heeft enorme kortingen kunnen krijgen bij de leveranciers, maar voor de hele shelter kost het desondanks alsnog veel geld. Als we voor elke hond een sponsor vinden, kunnen we de rekeningen betalen.

Via deze link kun je naar het album op facebook met foto’s van alle honden. In de tekst bij de foto is te zien of de hond nog een sponsor nodig heeft. De prijs per hond is €49,20 (effitix €24, milbemax €10,75, vaccinaties €14,45).

Wil je een hond sponsoren? Reageer dan via facebook of stuur even een mailtje naar info@perroenco.nl. Het is ook mogelijk aan het preventieproject te doneren, zonder een hond te kiezen. Het geld zal dan besteed worden aan de honden die uiteindelijk geen sponsor hebben. Donaties kunnen overgemaakt worden naar Stichting Perro & Co NL27RBRB0706324641, BIC RBRBNL21

Voor het jaaroverzicht van het preventieproject 2018 zie deze link.

Voor meer achtergrondinformatie over het project en de werkwijze, zie deze link.